In verband met het Zeeuwse Brei en Haakfestival in Arnemuiden op 4 juni, zijn er op dit moment geen projecttassen beschikbaar via de webshop. Alle voorraad gaat eerst mee naar Arnemuiden en wordt daarna weer aangevuld voor de webshop.

De projecttassen zijn verkrijgbaar in twee maten. Beide maten zijn voorzien van twee handvatten die er niet alleen voor zorgen dat de tas makkelijk mee te nemen is, maar die ook helpen om de tas mooi open te laten staan. Ga je op pad, dan kun je de opening eenvoudig sluiten met het dubbele trekkoord. Aan de zijkant van de tas zit een D-ring. Hier kun je bijvoorbeeld een ring met steekmarkeerders aan hangen (steekmarkeerders en ring niet meegeleverd).

 

De grote tas is 28 cm hoog en aan de bovenkant 38 cm breed. De afmetingen van de bodem zijn 26x13 cm. Dat is ruim genoeg om er een trui in kwijt te kunnen. Aan de voorkant zitten twee steekzakken om kleine accessoires op te bergen.

De kleine tas is ongeveer 22 cm hoog en aan de bovenkant 30 cm breed. De afmeting van de bodem is 21 x 10 cm. Dat is een mooie maat voor wat kleinere projecten, zoals een sjaal of sokken. Aan de binnenkant zitten twee steekzakken om je accessoires gescheiden te houden van je breiwerk.

Let op: Wil je een projecttas buiten Nederland (maar binnen de EU) laten bezorgen? Vergeet dan niet de Verzending EU toe te voegen aan je winkelmandje.

Grote tassen

Kleine tassen